Iskustvo korištenja Detoxic

Iskustvo s upotrebom Detoxic Irine (Kišinjev)

Iskustvo korištenja kapsula protiv parazita Detoxic

Postoje mnoge glasine i nagađanja o Detoxic kapsulama. Reći ću vam o svom iskustvu korištenja kapsula protiv nametnika i kako sam se u tri tjedna riješila cijele obitelji od crva.

Imam prilično veliku obitelj - ja, suprug, dvoje djece i njemački ovčar po imenu Sandy za podizanje. Sandy cijelo vrijeme provodi s djecom, a suprug i ja nikad nismo imali vremena oprati joj šape nakon svake šetnje. Kao rezultat toga, djeca su prvo imala crve, a zatim moj suprug i ja.

Helminti nisu odmah primijećeni. Zamor i probleme sa spavanjem označili smo normalnim radnim umorom, a činilo se da su i želučani problemi posljedica uobičajenog stresa. Loše vijesti primijetile su se tek kad su djeca počela primjetno mršaviti. Otišli smo u bolnicu, testirali se i dobili definitivnu dijagnozu - crijevni paraziti.

Znanac mog supruga (radi kao dijetetičar) savjetovao je da psa najedaju crve i kupuju Detoxic antiparazitne kapsule za cijelu obitelj. Također je rekao kako se droga koristi. Poslušali smo savjet i primijetili poboljšanje dobrobiti već u 2. tjednu korištenja. Nakon tečaja išli smo na ponovljene testove i dobili negativne rezultate. Helminti su nestali. Djeca su postala aktivnija i veselija nego prije.

Sretna djeca koja se igraju s pastirskim psom (Detoxic)

Imali smo sreće da smo koristili ove kapsule, a sada i sam preporučujem Detoxic svojim prijateljima ako imaju sličan problem.